Blogul cu cele mai noi Filme Online

The 33 - Captivi in subteran 2015 Online Subtitrat in Romana

      Filme online The 33 2015 Online Subtitrat



DETALII : Film Online
The 33 - Captivi in subteran 2015 Online Subtitrat in Romana CinemaBiled .Filmul the 33 online subtitrat este bazat pe o poveste reală ce a avut loc în anul 2010, în Chile, unde o mînă s-a prăbuşit şi a blocat în interiorul ei 33 de mineri care munceau pentru o companie. Această întâmplare a ţinut acaparate posturile de televiziune de pe întreagă planetă timp de mai multe zile în care minerii au stat prinşi în subteran în condintii sinistre şi provizii puţine. Aceştia încearcă să ajungă cât mai repede posibil la cameră de refugiu unde deţin câteva provizii de apa şi mâncare de unde speră că se pot hrănii câteva zile. Filmul prezintă întâmplările care au loc după această întâmplare catastrofală şi momentul tragic prin care trec atâţia oameni care sunt nevoiţi să stea blocaţi în mînă. în tot acest timp familile şi apropiaţii victimelor se adună în apropierea minei.
In timp ce minerii încearcă să îşi păstreze calmul şi să găsească soluţii şi măsuri de precauţie pentru a rezistă cât mai mult familile lor încearcă să caute răspunsuri şi să afle cum de a fost posibilă o astfel de întâmplare dar mai presus de asta ei încearcă să gasesca soluţii pentru a-i salvă pe cei dragi înainte să fie prea târziu pentru aceştia. Situaţia devinde din ce în ce mai critică şi mai complicată aşa că guvernul chilian hotărăşte să nu rămână indiferent astfel permite companiei miniere să intervină pentru a-i salvă pe mineri însă compania crede că aceştia nu mai au şanse să fie încă în viaţă deoarece şansele de supravieţuire într-o astfel de situaţie sunt de aproximativ 1%. Dar familiile lor nu vor să accepte acest lucru şi continuă să ceară pornirea unei operaţiuni de salvare, în tot acest timp minerii încă sunt în viaţă însă uşor, uşor mintea acestora începe să cedeze şi să aibă halucinaţii însă liderul lor Mario Sepúlveda încearcă să deţină controlul şi să îi motiveze.

Ne cerem scuze pentru publicitatea nedorita de catre furnizori de filme online internationale.Nu ne asumam raspunderea pentru unele reclame tip spam la pornirea filmului. Noi  www.CinemaBiled.com nu avem publicitate tip spam.Va multumim pentru intelegere.


Click Vizionare Film Online The 33 - Captivi in subteran 2015 - Online Subtitrat in Romana CinemaBiled
SERVER .1






Click Vizionare Film Online The 33 - Captivi in subteran 2015 - Online Subtitrat in Romana CinemaBiled
SERVER .2






Click Vizionare Film Online The 33 - Captivi in subteran 2015 - Online Subtitrat in Romana CinemaBiled
SERVER .3





 Pentru o mai buna vizionare apasati butonul pauza si lasati 10-15 minute Daca filmul se blocheaza sau se termina brusc click aici : Refresh si apoi reia filmul de unde ai ramas
Se incarca greu? Aici vei gasi cateva instructiuni. Descarca ultima vesiune flash player
In cazul in care filmul se intrerupe, va rog sa dati refresh la pagina si apoi sa reluati filmul din minutul la care s-a intrerupt.Stergeti CACHE-ul din browser cu Shift + refresh!!!!
Va rog sa folositi doar browserele Mozilla Firefox si Google Chrome!Te rugam sa citesti regulamentul CinemaBiled

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu