Blogul cu cele mai noi Filme Online

Wildlike (2015) Online Subtitrat in Romana

      Filme online Wildlike (2015) Online Subtitrat



DETALII : Film Online
Wildlike (2015) Online Subtitrat in Romana CinemaBiled .Atunci când mama cu probleme a lui Mackenzie hotărăşte să renunţe temporar la custodia fetei şi s-o trimită să locuiască împreună cu fratele răpostatului ei tată, aceasta se dovedeşte a fi o nouă greşeală cu implicaţii serioase asupra fetei. Plecată din Seattle şi ajunsă în Juneau, chiar dacă nu l-a mai văzut pe unchiul ei de când era copilă, ea trece din lac în puţ atunci când acesta o agresează sexual şi o şantajează să păstreze tăcerea. Mackenzie este pusă acum în faţa unei alegeri de-a rămâne într-un coşmar nesfârşit de abuzuri sau a încerca să supravieţuiască de una singură. Ea fuge din casa unchiului şi încearcă să ajungă în Seattle, iar pe drum se întâlneşte cu un bărbat de vreo 50 de ani care o ajută şi devine un fel de figură paternă pentru Mackenzie.

Ne cerem scuze pentru publicitatea nedorita de catre furnizori de filme online internationale.Nu ne asumam raspunderea pentru unele reclame tip spam la pornirea filmului. Noi  www.CinemaBiled.com nu avem publicitate tip spam.Va multumim pentru intelegere.


Click Vizionare Film Online Wildlike (2015) - Online Subtitrat in Romana CinemaBiled
SERVER .1








Click Vizionare Film Online Wildlike (2015) - Online Subtitrat in Romana CinemaBiled
SERVER .2








Click Vizionare Film Online Wildlike (2015) - Online Subtitrat in Romana CinemaBiled
SERVER .3









 Pentru o mai buna vizionare apasati butonul pauza si lasati 10-15 minute Daca filmul se blocheaza sau se termina brusc click aici : Refresh si apoi reia filmul de unde ai ramas
Se incarca greu? Aici vei gasi cateva instructiuni. Descarca ultima vesiune flash player
In cazul in care filmul se intrerupe, va rog sa dati refresh la pagina si apoi sa reluati filmul din minutul la care s-a intrerupt.Stergeti CACHE-ul din browser cu Shift + refresh!!!!
Va rog sa folositi doar browserele Mozilla Firefox si Google Chrome!Te rugam sa citesti regulamentul CinemaBiled

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu