Blogul cu cele mai noi Filme Online

Bahubali: The Beginning 2015 Online Subtitrat in Romana

      Filme online Bahubali: The Beginning 2015 Online Subtitrat



DETALII : Film Online
Bahubali: The Beginning 2015 Online Subtitrat in Romana CinemaBiled . Povestea se desfăşoară în fictivul regat indian Mahishmati. În vecinătatea unei cascade, o femeie cu sânge regal încearcă disperată să salveze un bebeluş de soldaţii care o atacă, dar moare în timp ce face asta. O căpetenie de trib şi soţia lui găsesc băiatul şi îl adoptă, crescându-l ca şi cum ar fi al lor. La maturitate, mânat de curiozitate, băiatul face o călătorie îndrăzneaţă părăsind valea şi ducându-se către cascadă, iar apoi în munţii din apropiere. El este curând fermecat de frumuseţea unei rebele pe care o întâlneşte şi a cărei cauză o îmbrăţişează imediat. Această cauză îl aduce în Regatul Mahishmati şi îl pune faţă-n faţă cu destinul său.

Ne cerem scuze pentru publicitatea nedorita de catre furnizori de filme online internationale.Nu ne asumam raspunderea pentru unele reclame tip spam la pornirea filmului. Noi  www.CinemaBiled.com nu avem publicitate tip spam.Va multumim pentru intelegere.


Click Vizionare Film Online Bahubali: The Beginning 2015 - Online Subtitrat in Romana CinemaBiled
SERVER .1






Click Vizionare Film Online Bahubali: The Beginning 2015 - Online Subtitrat in Romana CinemaBiled
SERVER .2






Click Vizionare Film Online Bahubali: The Beginning 2015 - Online Subtitrat in Romana CinemaBiled
SERVER .3





 Pentru o mai buna vizionare apasati butonul pauza si lasati 10-15 minute Daca filmul se blocheaza sau se termina brusc click aici : Refresh si apoi reia filmul de unde ai ramas
Se incarca greu? Aici vei gasi cateva instructiuni. Descarca ultima vesiune flash player
In cazul in care filmul se intrerupe, va rog sa dati refresh la pagina si apoi sa reluati filmul din minutul la care s-a intrerupt.Stergeti CACHE-ul din browser cu Shift + refresh!!!!
Va rog sa folositi doar browserele Mozilla Firefox si Google Chrome!Te rugam sa citesti regulamentul CinemaBiled

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu