Blogul cu cele mai noi Filme Online

Sicario - Asasinul 2015 Online Subtitrat in Romana

      Filme online Sicario 2015 Online Subtitrat



DETALII : Film Online
Sicario - Asasinul 2015 Online Subtitrat in Romana CinemaBiled .În Mexic, „sicario” înseamnă asasin plătit. La graniţa dintre Statele Unite şi Mexic, legea nu există, iar neexperimentatul agent FBI Kate Mercer (Emily Blunt) devine martor al traficului internaţional de droguri desfăşurat cu implicarea forţelor guvernamentale (Josh Brolin, Benicio Del Toro). Miza creşte atunci când aceştia trebuie să îl captureze pe capul întregii organizaţii criminale.

Benicio Del Toro este principalul colaborator în misiunea condusă de FBI la graniţă, iar trecutul întunecat al acestuia o va face pe Kate să pună la îndoială tot ce ştia pentru a supravieţui.

Din 18 septembrie, Freeman Entertainment prezintă pe marile ecrane din România, acţiunea "Sicario: Asasinul" cu Emily Blunt, Benicio Del Toro şi Josh Brolin în rolurile principale.

Ne cerem scuze pentru publicitatea nedorita de catre furnizori de filme online internationale.Nu ne asumam raspunderea pentru unele reclame tip spam la pornirea filmului. Noi  www.CinemaBiled.com nu avem publicitate tip spam.Va multumim pentru intelegere.


Click Vizionare Film Online Sicario - Asasinul 2015 - Online Subtitrat in Romana CinemaBiled
SERVER .1
 Momentan Varianta TS





Click Vizionare Film Online Sicario - Asasinul 2015 - Online Subtitrat in Romana CinemaBiled
SERVER .2
  Momentan Varianta TS




 Pentru o mai buna vizionare apasati butonul pauza si lasati 10-15 minute Daca filmul se blocheaza sau se termina brusc click aici : Refresh si apoi reia filmul de unde ai ramas
Se incarca greu? Aici vei gasi cateva instructiuni. Descarca ultima vesiune flash player
In cazul in care filmul se intrerupe, va rog sa dati refresh la pagina si apoi sa reluati filmul din minutul la care s-a intrerupt.Stergeti CACHE-ul din browser cu Shift + refresh!!!!
Va rog sa folositi doar browserele Mozilla Firefox si Google Chrome!Te rugam sa citesti regulamentul CinemaBiled

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu